Star koppels die niet alleen liefde verbonden, maar ook geloof

Star koppels die niet alleen liefde verbonden, maar ook geloof

In de binnenlandse showbusiness zijn er koppels, die, ondanks alle verleidingen en ondeugden van het beroep, de ochtend van gebed beginnen, elke week naar de kerk gaan en berichten in acht nemen. Dergelijke mensen worden chropie genoemd. Wat was de weg naar de tempel van Inna en Stas Mikhailovy, Victoria en Anton Makarsky, Tarta Larsen en Valery Koloskova, Ekaterina Vilkova en Ilya Lyubimov, Olga Kormukhina en Alexey Belov, Oksana en Ivan Okhlobystina, lezen in ons materiaal.

Dit jaar zullen orthodoxe christenen over de hele wereld de heldere opstanding van Christus begin mei vieren. Maar voordat u begint met het verven van eieren, het misverstand van Pasen en de bak van de cakes, observeren de gelovigen lang 7 weken de geweldige post: beperk ons ​​niet alleen in voedsel en entertainment, maar ook in gedachten. Niet alle moderne burgers hebben genoeg kracht en geduld. Maar in de Russische showbusiness zijn er mensen die, ondanks publiciteit en strakke touringrammen, de tijd van het spirituele vinden.

Anton en Victoria Makar

Met deze paarvrouw.Ru teken voor een lange tijd. Daarom hebben we deze keer besloten om ons gesprek in het genre van www.abbyabadi.com/strattera-pharmacie-en-belgique-en-ligne-pharmacie-vallauris/ het dubbele interview door te brengen. Hun antwoorden – zoals altijd oprecht en uit de grond van mijn hart.

Vrouw.RU: Anton, Victoria, op welk moment van het leven heb je diep gelovigen geworden?

Anton Makarsky: Om eerlijke, werkelijk gelovigen, en zelfs meer dan christenen te zijn, moeten we nog steeds worden. Onze weg naar de tempel was geweven van vele ongevallen, maar zoals ze zeggen: “De zaak is een pseudoniem van God”.

In mijn leven was deze zaak een ontmoeting met één persoon in een dronken bedrijf, waar hij om de een of andere reden om te praten over welke bloem aan het kruis Christus ervoer vanuit een fysiologisch oogpunt van Christus. En hoe, met alle ondenkbare lijden, Christus bidt voor zijn kweltoren en troost degenen die naast hem waren ..

Ongewild vergelijken met dit als ik, bijvoorbeeld, reageer toen ik net iets onaangenaams zei of mijn auto snijd, ik begrijp dat de titel van “Christian” nog steeds erg ver is. En alleen versterkt in de tempel, ik kan op zijn minst een beetje, zelfs een beetje, bewegen langs de weg naar echte liefde, waarvan ik het zeker weet, zoekt elke persoon.

Victoria Makarskaya: De moderne wereld is gek, zoals we allemaal. Ondanks het feit dat het voor geluk met God is, is het altijd nodig om te leven, zoals geregistreerd in de geboden van alle wereldreligies, we rennen voor hulp voor de laatste keer, alleen wanneer “alles slecht is en alles is verloren”.

Als je constant baby oncologische takken bezoekt, blijkt bijna in alle gevallen dat de ouders van zieke baby’s alleen in God begonnen te geloven als hun kind ziek werd. Het blijkt dat met zijn lijden van kinderen, zoals engelen, ongecomprimeerde ouders leiden tot het juiste begrip van de betekenis van het leven.

Vrouw.RU: Je bent opgegroeid in de orthodoxe familie?

V. M.: Mijn grootmoeder ilya per jaar voordat je ‘s werelds beste verlaat, godzijdank, zichzelf gedoopt en leidde het hele gezin naar de tempel. Ik was 19 jaar oud, niemand in onze multinationale familie begreep echt niets, en het was een enorm probleem om een ​​ervaren biechtor in de post-Sovjet-tijd te vinden. De vader legde ons niet eens uit wat. Waarom naar de kerk gaan? Niets begrepen. Kruist alleen slijtage.

Mijn leven begon te worden gecorrigeerd voor het betere toen mama me psalm 90 door het hart maakte. Het voortdurend lezen, begon ik geleidelijk te zien en echt te leven. Plots draaiden de letters en woorden van het evangelie eerder voor mij in het meest interessante boek ter wereld. Nu weet ik het zeker: ik was toen blindelings-doof-domme spiritueel gehandicapt.

EEN. M.: En ik ben opgegroeid in een absoluut atheïstische omgeving. Ja, ik heb een prachtig vriendelijk gezin, ja, misschien puur intuïtief, mijn familieleden probeerden op geboden te leven, geen materiële waarden voor de eerste plaats te zetten en iedereen die nodig had te helpen. Maar ik had altijd een enorm aantal vragen, de antwoorden waarnaar ik geleidelijk uit het evangelie vandaan kom.

Vrouw.RU: Hoe superkamagra vaak kan naar de kerk gaan?

V. M.: Als vrouwen wisten hoe ze moesten veranderen, verspil niet alle staten op de schoonheidssalons, maar begon simpelweg te bidden en naar de tempel te gaan, bekennen en committen, ze zouden enorm geld besparen en de natuurlijke, lichtgevende van de binnenkant van de binnenkant van de binnenkant van de binnenkant verdient. Door deze sacramenten worden het lichaam en de ziel van de mens getransformeerd. Elke gelegenheid om de tempel voor mij te bezoeken is geluk!

EEN. M.: In de tempel ben ik niet zo vaak als ik zou willen, en ik breng de palen door, ik doe het niet, zoals het zou moeten zijn. Elke keer opstart ik met de sublieme gedachten en gevoelens, en telkens, zonder delning tot de minimaal tentoongestelde “planken”, val ik en pijn ik last.

Nou, het werkt niet voor het gebod: “We zijn op zoek naar het koninkrijk van God en de waarheid van hem, en het zal allemaal klaar zijn”! Godzijdank dat er op zijn minst een klein begrip en ernaar streven, en dit is al genoeg om niet in de moedeloosheid te vallen.

Vrouw.Ru: Victoria, en hoe houd je post?

V. M.: Over berichten in veel zeer misverstanden. Het is geen hongerstaking en niet dieet. Als je door iemand wordt veroordeeld of beledigd, maakt het niet uit dat je hebt gedreven. Dit is niet langer een bericht … Post is de aanbevelingen en instructies voor de interne update en verandering van de menselijke ziel, en de juiste voeding van groente-voedsel en zelfdiscipline in sommige beperkingen is in deze kwestie erg nuttig. Persoonlijk, ik heb op de een of andere manier geleidelijk, al 5 jaar oud, strevend en ik probeer te leven alsof de post het hele jaar wordt gehouden. En in voeding en in relaties met geliefden. Waar, het werkt niet altijd ..

Vrouw.RU: Wat kook je in de post?

V. M.: Ik bereid met plantaardige salades, braadde aardappelen met champignons en luister met elke kans en elke dag de meest interessante preken en lezingen in YouTube. Maar ik werk categorisch niet in goede vrijdag. Het kent al onze concert- en “cinema” -partners.

EEN. M.: Hier, slim! Zie hoe de vrouw niet aan verdrietig geeft en zijn handen verlagen! (Lacht.)

Vrouw.RU: Wat cartarkes kwam door het feit dat jullie allebei een openbaar beroep hebben?

V. M.: Als een persoon ziel is op weg naar God, zal hij op elke plek zijn om zijn werken naar licht en goed te leiden. En Anton en ik probeerden het beroep van kunstenaars te verlaten, maar de vader zonden ons niet. Zei dat we in hun plaats zijn.

We toeren met het ‘live concert van de Makar’, dat, te oordelen naar de reactie van het publiek, zeer tevreden met hen is. We proberen onze succesvolle en niet-succesvolle alledaagse familervaring in de media te delen, we hebben het over de kracht van gebed en de hulp van God, die we constant voelen, en zonder wat ik je leven niet kan voorstellen.

Anton wordt gefilmd in bioscoop en series. Ik kan zeggen over je eigen ervaring: verleidingen en morele misvormingen zijn niet afhankelijk van het gekozen beroep. Alleen het leven van een publiekspersoon wordt door iedereen besproken. En als elke onkerkelijke persoon zijn geliefden en zijn zonden vindt, verzeker ik je, het blijkt dat de sterren van deze “goede” veel kleiner zijn … het kennen van persoonlijk veel kunstenaars en zangers, ik kan zeker zeggen, ze zijn niet verdorven en moreel niet slechter dan mensen van andere beroepen.

EEN. M.: En ik, hier, nou, ik kan het orthodoxe geloof en mijn beroep niet verzoenen. Dit creëert waarschijnlijk een groot probleem in ons leven. Het blijft alleen te geloven dat mensen spiritueel meer ervaren zijn dan wij en proberen God volledig te vertrouwen. Hier leidt deze manieren tot ons.

Vrouw.Ru: wat is voor jou een kerk, religie, god?

EEN. M.: Pad en waarheid en leven!

V. M.: “Als God in de eerste plaats is, zal al het andere op zijn plaats zijn!”- We proberen het principe van absoluut alle aspecten van ons leven te worden. En familie en professional.